У Львові судитимуть обвинуваченого у вбивстві жінки

11:48 6 червня 2019 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

Слідчі передали Залізничному районному суду Львова справу про умисне вбивство.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 6 червня: За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, до суду скеровано для розгляду обвинувальний акт стосовно 34-річного уродженця Закарпатської області, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Подія трапилась у лісосмузі Залізничного району Львова в січні цього року».

«Конфлікт між трьома особами – зловмисником, потерпілою і їх знайомою – стався під час спільного розпивання спиртного. Через бажання 53-річної жінки покинути будівлю, лиходій вдарив її палицею у голову, а коли та впала – наніс ще декілька ударів. Внаслідок отриманих травм жителька Львівщини померла», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«У ході досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. За вчинення вказаного злочину обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. На даний час справа перебуває на розгляді у Залізничному районному суді Львова», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів