У Львові судитимуть киянина за розбійний напад

10:40 26 лютого 2019 р.

Сихівський районний суд

Сихівський районний суд
Фото: foursquare.com

Львівська місцева прокуратура №1 скерувала до Сихівського районного суду Львова обвинувальний акт стосовно 33-річного киянина.

Про це повідомили у вівторок, 26 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли, що 33-річний киянин обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя особи, яка зазнала нападу), бо напав у січні неподалік ресторану «Оазис» на проспекті Червоної Калини у Львові на 28-річного перехожого та завдав йому одного удару в голову.

Після того, як потерпілий упав на землю, лиходій продовжив його бити – завдав ще п’ятьох ударів по голові. При цьому викрав телефон та гроші.

Згідно з висновком судово-медичного експерта, киянин спричинив львів’янину різної тяжкості тілесні ушкодження, серед яких – тяжкі. В разі доведення вини фігуранту загрожує від восьми до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів