У Львові судитимуть крадія зі шістнадцяти автомобілів

12:45 30 жовтня 2018 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

32-річний львів’янин заподіяв потерпілим матеріальної шкоди на майже 165 тисяч гривень.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 30 жовтня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого за злочини проти власності 32-річного львів’янина, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Досудовим розслідуванням встановлено, що цьогоріч, упродовж січня-квітня лиходій вчинив шістнадцять епізодів крадіжок майна із припаркованих автомобілів на території Шевченківського району Львова».

«Зокрема, правопорушник таємно викрадав акумуляторні батареї, магнітофони, відеореєстратори, навігатори, ноутбуки, мобільні телефони та особисті речі потерпілих. Своїми злочинними діями обвинувачений заподіяв потерпілим матеріальної шкоди на майже 165 тисяч гривень», – розповіли також у прокуратурі.

«До зловмисника застосовано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді Шевченківського районного суду Львова. За вчинене чоловіку загрожує до п’яти років ув’язнення», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів