У Львові судитимуть директора комунального підприємства – за важкі травми 11-річного хлопчика

11:22 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: niceplace.com.ua

У ході досудового розслідування встановлено, що цим посадовцем не забезпечувалися технічне обслуговування та огляд на предмет безпечності гойдалки на дитячому майданчику.

Прес-служба прокуратури міста Львова повідомляє сьогодні, 4 листопада, що внаслідок падіння 11-річного хлопчика з неналежно облаштованої гойдалки на дитячому майданчику на вулиці Масарика (на світлині) цей підліток настільки важко травмувався через виступаючу металеву опорну раму, що медики змушені були видалити йому селезінку. Правоохоронцями встановлено також, що документи про допуск до експлуатації атракціону, на якому покалічився хлопчик, в ЛКП взагалі відсутні.

Відтак директору цього комунального підприємства оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Обвинувальний акт стосовно нього прокуратурою Шевченківського району скеровано до суду 22 жовтня. У разі доведення вини посадовця, йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Як повідомляв «ЩЛ», прокуратура відреагувала на ще один атракціон у Львові – зобов’язала власників канатної дороги знести її.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів