У Львові схопили озброєного рецидивіста

12:20 30 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції охорони Львова затримали чоловіка, який намагався викрасти зі сейфу 100 тисяч гривень.

Про це повідомили у вівторок, 30 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Група реагування Управління поліції охорони Львова затримала чоловіка, який проник на автобазу й намагався викрасти зі сейфа 100000 гривень. У зловмисника вилучено предмет, схожий на пістолет».

«На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області надійшов 29 квітня близько 3.30 сигнал «тривога» з охоронюваного об’єкта на вулиці Пасічній у Львові. Відтак, туди негайно було скеровано групу реагування. Після прибуття поліцейські охорони виявили сліди проникнення та невдовзі разом з відомчою охороною автобази затримали зловмисника», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«На місце події працювала слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції. У зловмисника було виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет «Walter» та побутове приладдя. Затриманому раніше судимому 47-річному мешканцю Львова за скоєння цього кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу, загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів