У Львові шукали вибухівку на вулиці Газовій (оновлено)

11:00 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: hotels24.ua

Пошукові роботи були завершені о 23:00.

«14 січня о 22:10 невідома особа відправила SMS-повідомлення на телефон директора готелю-хостел «Вітан» про замінування готелю на вулиці Газова, 26 у Шевченківському районі Львова. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова згідно з «Планом дій» у складі 43 особи та семи одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. 

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі готелю та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 23:00, вибухового пристрою не виявлено.

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі (відділі комунікації) Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в п’ятницю: 

«У Галицький відділ поліції звернувся, 14 січня о 20.20, за допомогою директор одного з львівських готельних комплексів. За словами заявника, на його мобільний телефон надійшло повідомлення про замінування готелю.

На місце негайно виїхали експерти-вибухотехніки, кінолог зі службовим собакою, слідчо-оперативна група та інші спеціалісти, що задіюються у подібних випадках. З приміщення готелю було евакуйовано дванадцятьх осіб – шістьох працівників та шістьох відвідувачів.

Під час ретельної перевірки приміщень готелю та прилеглої території ніяких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів правоохоронці не виявили. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, поліцейські вживають заходів для встановлення особи, котра надіслала неправдиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів