У Львові розшукують винуватців травм двох людей

10:15 3 листопада 2019 р.

Фото до новини

У Львові розшукують дівчину й двох хлопців, які сполохали коней у центрі Львова.

Про це повідомили в неділю, 3 листопада, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «2 листопада невідомі дівчина й двоє хлопців запустили біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи феєрверк, який сполохав запряжених у карету, котрі збили дівчинку й літнього чоловіка. Один із коней не вижив».

Відтак, очевидців, які, можливо, фільмували фейерверк, або володіють інформацією щодо тих, хто запускали феєрверк, просять зголоситися за номером телефону +380 67 360 0440.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в неділю: «2 листопада на оперативну лінію 102 у поліцію надійшло повідомлення про те, на проспекті Свободи у Львові сполохані коні, запряжені у прогулянкову карету, понесли, виїхали на центральну алею, де відпочивали люди, внаслідок чого молода дівчина отримала тілесні ушкодження. На місці події працювала слідчо-оперативна група».

«Правоохоронці встановили особу травмованої – п'ятнадцятирічної школярки з Турки. З відкритим переломом ноги її було госпіталізовано», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Прогулянкова карета, запряжена двома кіньми стояла на проспекті Свободи. Близько 18.30 коні сполохались  голосного хлопка, ймовірно, звуку петарди чи салюта, понесли та виїхали на центральну пішохідну алею, де на одній з лавок сиділа потерпіла», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 291 Кримінального кодексу України (порушення чинних на транспорті правил), якою передбачене позбавлення волі на строк до п’яти років. Один кінь травмований», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Як інформував «ЩЛ», карета травмувала у Львові двох людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів