Карета травмувала у Львові двох людей

20:00 2 листопада 2019 р.

Фото до новини

Карета знесла в суботу, 2 листопада, о 18:30 лавку в пішохідній зоні біля оперного театру у Львові.

Про це повідомили, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Невідомі іноземці запустили салют і це сполохало коня. 15-річна дівчинка сиділа на лавці – відкритий перелом ніг. А другий потерпілий – дід, зі слів свідків-шахістів – ніби інший фірман з карети. Один з коней ледве дихає».

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в неділю: «2 листопада на оперативну лінію 102 у поліцію надійшло повідомлення про те, на проспекті Свободи у Львові сполохані коні, запряжені у прогулянкову карету, понесли, виїхали на центральну алею, де відпочивали люди, внаслідок чого молода дівчина отримала тілесні ушкодження. На місці події працювала слідчо-оперативна група».

«Правоохоронці встановили особу травмованої – п'ятнадцятирічної школярки з Турки. З відкритим переломом ноги її було госпіталізовано», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Прогулянкова карета, запряжена двома кіньми стояла на проспекті Свободи. Близько 18.30 коні сполохались  голосного хлопка, ймовірно, звуку петарди чи салюта, понесли та виїхали на центральну пішохідну алею, де на одній з лавок сиділа потерпіла», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 291 Кримінального кодексу України (порушення чинних на транспорті правил), якою передбачене позбавлення волі на строк до п’яти років. Один кінь травмований», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів