У Львові розшукали дезінформатора про мінування вокзалу

14:40 24 грудня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

Анонімом, який повідомив про можливий вибух на Головному залізничному вокзалі у Львові, виявився 47-річний житель одного зі сіл Миколаївського району.

21 грудня близько 1.20 до правоохоронців надійшло повідомлення про анонімний телефонний дзвінок, у якому йшлось про можливий вибух на Головному залізничному вокзалі у Львові. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб.

Були евакуйовані близько 250 пасажирів та 50 працівників вокзалу. Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено.

Працівники поліції з’ясували  особу аноніма, який повідомив про можливий вибух. Ним виявився 47-річний житель одного із сіл Миколаївського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років. Про це повідомили в понеділок, 24 грудня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів