У Львові рецидивістка пограбувала хостел

10:23 27 травня 2023 р.

Фото до новини

У Львові поліціянти викрили псевдостажерку за підозрою у крадіжці грошей з сейфу хостела.

Про це інформує поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Для вчинення крадіжки зловмисниця, яка перебувала у розшуку за крадіжки, вчинені в Одесі, під чужим прізвищем влаштувалась у хостел на стажування.

25 травня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 45-річного львів’янина, власника хостелу, про крадіжку грошей з сейфу. За словами заявника, сума викрадених коштів становить 40 тисяч гривень.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники Управління карного розшуку та Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. 

Як встановили правоохоронці, до вчинення крадіжки причетна 52-річна жителька міста Запоріжжя, яка тимчасово проживає у Львові. Під чужим прізвищем вона влаштувалась у хостел на стажування, увійшла в довіру до колективу, а тоді – вибрала зручний момент, взяла на рецепції ключ від сейфу та викрала звідти гроші.

Проведеними заходами поліціянти оперативно встановили місце перебування зловмисниці та затримали її. Речові докази у неї вилучені.

Вирішується питання щодо повідомлення псевдостажерці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Також встановлено, що жінка перебуває у розшуку за крадіжки, вчинені в Одесі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисниці запобіжний захід.

У Львові побили і пограбували одеситку

У Стрию затримали серійного злодія

У Львові затримали кишенькового злодія, що обкрадав у маршрутках

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів