У Львові злодій проник в офіс і вкрав валюту

15:54 18 січня 2022 р.

Фото до новини

За скоєне 28-річному жителю Львова, який проник у приміщення, пошкодивши замок вхідних дверей, загрожує покарання - позбавлення волі на строк до шести років.

17 січня у поліцію надійшло повідомлення про крадіжку з офісу, розташованого на вулиці Головацького у Львові. За словами заявниці, з приміщення були викрадені грошові кошти в українській та іноземній валютах. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, до розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Львова – він проник в офіс, пошкодивши замок вхідних дверей.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також правоохоронці вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення крадіжки.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів