У Львові призначили іспитовий строк шахраю

15:00 20 листопада 2018 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: mapio.net

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками Галицького відділу поліції викрили раніше неодноразово судимого керівника приватного підприємства, причетного до незаконного заволодіння коштами громадянки на суму у 234,9 тисячі гривень.

Керівника приватного підприємства впродовж 2004-2006 років, маючи умисел на протиправне збагачення, шляхом обману під виглядом отримання грошей на пайову участь у будівництві житла, у шахрайський спосіб заволодів грошовими коштами львів’янки.  Усвідомлюючи неможливість виконання взятих на себе зобов'язань, він одержав двома частинами 159,2 та 75,7 тисячі гривень у якості передоплати для будівництва житла.

Не зважаючи на те, що багатоквартирний житловий будинок у Львові вже зданий в експлуатацію, квартиру забудовник потерпілій так і не передав. Зловмиснику було повідомлено про підозру  у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 190 (шахрайство в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Рішенням районного суду Львова посадовця засуджено до п’яти років позбавлення волі (з іспитовим строком три роки).

Про це повідомили у вівторок, 20 листопада, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів