У Львові киянин видурив у літньої жінки 10 тисяч євро

16:42 19 липня 2021 р.

Фото до новини

Під приводом того, що нібито терміново потрібні кошти на лікування її доньки, яка потрапила у ДТП.

36-річний мешканець Києва незаконно заволодів коштами потерпілої За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv

16 липня, близько 14.00, до поліції надійшло повідомлення від 84-річної львів’янки про те, що невідома особа незаконно заволоділа значною сумою її коштів.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції відділу поліції №2 Львівського районного управління  поліції, а також співробітники управління карного розшуку та інших служб поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, до пенсіонерки зателефонував чоловік, який повідомив, що її донька потрапила у ДТП та потребує коштів на лікування. Після того до заявниці додому приїхав невідомий,  якому жінка передала гроші у сумі 10 тисяч євро.

Вже невдовзі, обстежуючи територію району, неподалік від місця скоєння злочину оперативники виявили та затримали зловмисника, причетного до шахрайства, 36-річного мешканця міста Києва. Грошові кошти та інші речові докази у нього вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Як у Бориславі затримували підозрюваного у вбивстві (відео)

За побиття до смерті суд покарав кількарічним позбавленням волі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів