У Львові евакуювали 500 студентів і 120 викладачів

19:10 17 січня 2022 р.

Фото до новини

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом неправдивого повідомлення про замінування коледжу у Львові.

Сьогодні, 17 січня,  близько 13.30, до поліції надійшло повідомлення від дирекції одного з  коледжів у Львові про те, що вони отримали інформацію про його замінування. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Правоохоронці обстежили приміщення навчального закладу та прилеглу територію  - вибухонебезпечних предметів не виявлено. Було евакуйовано 500 студентів та 120  викладачів.

За фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Згодом стало відомо, що 17 січня на лінію 102 надійшло повідомлення від директора “Технологічного фахового коледжу” про те, що на електронну скриньку коледжу (м. Львів, вул. Хуторівка, 15) надійшло текстове повідомлення про замінування коледжу.

Учнів усіх шкіл Львова евакуйовують та відпускають додому: надійшло повідомлення про замінування

З двох Метро у Львові було виведено 440 осіб відвідувачів та персоналу

У Львові евакуювали людей з двох ТЦ

Більше 3 тис осіб евакуювали з торгових центрів у Львові через повідомлення про замінування

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів