У Львові дзвінок на електросамокат виказав його крадіїв

17:53 21 квітня 2022 р.

Фото до новини

Власник самокату завбачливо встановив на ньому прилад стеження.

Вчора, близько 23-ї години, львівські патрульні отримали орієнтування про крадіжку електросамокату на вулиці Любінській. Зі слів очевидця, двоє невідомих викрали двоколісного і, поклавши його в автомобіль, поїхали геть. Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

На щастя, власник самокату встановив прилад стеження за своїм майном. Останнє місце, де був зв'язок із GPS-датчиком — вулиця Трускавецька. Патрульні негайно вирушили туди. Виявилося, що це територія гаражного кооперативу.

Поліційні з'ясували, що сюди заїхав невідомий автомобіль марки Mitsubishi Outlander і люди з нього перебували на території.

Автомобіль стояв біля гаражів без замків. Власник самокату через смартфон зв'язався з електротранспортом і зробив так, щоб той подав сигнал. Крізь одні з дверей поліцейські почули цей звук. 

Там патрульні виявили 46 та 53-річних львів'ян. Поруч лежав практично розібраний згаданий електросамокат. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин.

Суд заборонив електросамокатам їздити тротуарами у Галицькому районі Львова

У Львові скутеристи в п'ятницю їздять напідпитку

У центрі Львова на тротуарі самокат збив жінку. Її шпиталізували

Перша хвилина поїздки на електросамокаті у Львові коштуватиме менше 11 гривень

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів