У львівського патрульного вилучили наркотичні засоби (відео, оновлено)

13:20 19 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

В обласній прокуратурі запевнили, що її слідчими «проводиться розслідування за фактами зловживання службовим становищем правоохоронцями та незаконного збуту наркотиків».

«Патрульна поліція Львова сприяла викриттю співробітника якого підозрюють у кримінальному злочині», – повідомили правоохоронці, які також розповіли подробиці:

«16 серпня близько 10-ї години вечора у Жовкві оперативники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ НП України та представники прокуратури Львівської області провели обшук працівника патрульної поліції Львова і виявили та вилучили два пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Проведення цих заходів відбулося за сприяння керівництва патрульної поліції Львова.

Певний час тривав збір доказів. Зараз прокуратурою Львівської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 364 та частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, за фактом зловживання працівниками правоохоронних органів своїм службовим становищем та незаконного збуту наркотичних засобів організованою групою.

Також слідчі встановлюють обставини придбання та причетність до можливого збуту наркотичних речовин. Патрульна поліція наголошує, що не буде приховувати факти неприпустимої поведінки своїх співробітників та рішуче реагуватиме на них».

Про це повідомили на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події. Раніше в прес-службі прокуратури Львівської області розповіли: «Прокуратурою Львівської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 364 та частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, за фактом зловживання працівниками правоохоронних органів своїм службовим становищем та незаконного збуту наркотичних засобів організованою групою . У межах цього кримінального провадження 16 серпня слідчими прокуратури разом із співробітниками внутрішньої безпеки Львівського обласного управління Національної поліції у працівника Управління патрульної поліції Львова виявлено та вилучено в ході обшуку наркотичні засоби. На цей час тривають невідкладні слідчі дії з метою встановлення обставин придбання та можливого збуту вказаних небезпечних речовин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів