Цьогоріч Львівська митниця 60 разів зупиняла на кордоні зброю й боєприпаси

13:07 20 вересня 2013 р.

Фото до новини

А 41 раз – наркотичні засоби й психотропні речовини.

За вісім місяців цього року підрозділи Львівської митниці Міндоходів виявили й припинили майже 2,5 тисячі порушень митних правил, що на 54% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Повідомляючи про це, прес-служба головного управління міністерства доходів у Львівській області інформує також, що вартість предметів правопорушень становить понад 41 млн. грн.

Переважали серед вилучених предметів промислові товари – 47,7 %, продукти харчування – 41,9 %, тютюнові вироби – 8,5 %. А в 25-ти випадках працівники митниці склали протоколи про порушення митних правил щодо незаконного переміщення валюти на загальну суму понад 2,5 млн. грн., що у порівнянні з минулим роком майже вдвічі більше за кількістю та майже у вісім разів більше за рівнем вартості.

Зафіксовано також 41 факт незаконного переміщення через митний кордон України наркотичних засобів та психотропних речовин. Із незаконного обігу вилучено майже дві тисячі медпрепаратів із вмістом наркотичних та психотропних засобів, понад 12 кг наркотичних засобів.

Виявлено й 60 фактів незаконного переміщення через митний кордон України зброї та боєприпасів. Відтак із незаконного обігу вилучено 15 одиниць вогнепальної зброї, 126 одиниць холодної зброї, чотири пневматичні гвинтівки й майже 1800 одиниць набоїв.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів