Третій день розшукують чоловіка, якого дружина звинуватила в убивстві їхнього шестирічного сина

20:10 22 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Експертиза вказала, що причиною смерті був геморагічний шок і гіпоксія головного мозку внаслідок крововиливу з різаної рани на шиї.

Тривають пошуки 44-річного Гжегожа Бориса, підозрюваного у жорстокому вбивстві свого 6-річного сина Олека в Гдині (Польща). Про це повідомляє Inpoland, пише Dailylviv.com.

У п’ятницю, 20 жовтня, мати 6-річного Олека виявила тіло свого сина з різаною раною шиї в їхній квартирі в Гдині. Вона відразу повідомила слідчим, вказавши свого чоловіка, Гжегожа Бориса, як підозрюваного у жорстокому вбивстві.

Експертиза вказала, що причиною смерті був геморагічний шок і гіпоксія головного мозку внаслідок крововиливу з різаної рани на шиї. Поки що невідомо, чи були у хлопця інші травми.

Читайте також: У Ряшеві 2,5-річного українського хлопчика, якого катували і ґвалтували, вивели з коми

Гжегож Борис зараз розшукується, і на нього видано ордер на арешт. Його бачили, коли він біг до джерела Марії в Оливському лісі. Поліція припускає, що він може переховуватися в ландшафтному парку Труймясто, оскільки він був спортивної статури і мав досвід виживання у природі.

Поліція закликає громадськість надавати будь-яку інформацію, що може допомогти знайти Гжегожа Бориса. Комісар Каріна Камінська підкреслила важливість особистої безпеки і закликала телефонувати на 112 для екстреної допомоги. Правоохоронці попереджають, що чоловік може бути небезпечним і закликають не наближатися до нього.

Нагадаємо, нещодавно у Познані 71-річний чоловік напав на групу дошкільнят і зарізав дитину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів