Трампістка-українка Спартц отримала судову повістку через пістолет, виявлений в аеропорту

09:43 2 липня 2024 р.

Фото до новини

Член Палати представників США українського походження Вікторія Спартц отримала судову повістку після того, як в її сумці в аеропорту Вашингтона знайшли пістолет.

Про це повідомляє WISHTV.com, пише DailyLviv.com.

«Минулої п’ятниці у сумці члена Палати представників Спартц був виявлений порожній пістолет без куль, коли вона проходила безпекову перевірку в аеропорту Вашингтон-Даллес. Спартц виписали судову повістку, і вона вирушила своїм міжнародним рейсом на засідання ПА ОБСЄ в Європі», - заявив речник Адміністрації транспортної безпеки США (TSA).

Він додав, що співробітники TSA знайшли у Спартц вогнепальну зброю калібру 380, яка була в особистій ручній сумці пасажирки.

У результаті Спартц отримала повістку з вимогою з'явитися до суду у Вірджинії.

Зазначається, що вона була обрана на 5-му виборчому окрузі штату Індіани. У травні цього року вона обійшла вісім конкурентів на праймеріз Республіканської партії перед виборами до Конгресу у листопаді.

Спартц нині є першим і єдиним членом Палати представників США, яка народилася в Україні. Проте останніми місяцями вона виступає проти передачі допомоги Києву.

Нагадаємо, перша українка в Палаті представників Конгресу США Вікторія Спартц подала президенту США Джозефу Байдену листа щодо можливих зв’язків очільника адміністрації Президента України Андрія Єрмака з Кремлем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів