«Свободівці» зупинили на Рівненщині вивантаження львівського сміття

16:38 7 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Олексія Бучинського в інтернет-мережі «Facebook»

Заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський розповів, що транспортування сміття однією фурою на полігон твердих побутових відходів у Дніпровській області обходиться бюджету Львова в 27 тисяч гривень.

Заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський повідомив у суботу, 7 січня: «Сьогодні «свободівці», зокрема – депутат Рівненської обласної ради Володимир Муляр, зупинили чергове вивантаження непотрібу з міста Лева на території Рівненщини – три фури зупинено, на місці інциденту працює поліція».

Олексій Бучинський розповів також: «З бюджету Львів спрямовано 27 тисяч гривень за одну фуру за маршрутом Львів-Дніпро (сміттєвий полігон). Перевізник за погодженням з львівською владою їде лише до Рівненщини й домовляється скинути сміття тут або просто скидає стихійно. Вартість такої оборудки - до семи тисяч гривень. Різниця – 20 тисяч гривень бюджетних коштів в рівних частках ділиться між недобросовісним перевізником і «львівським сміттєвим бароном»!».

Заступник голови Рівненської обласної ради повідомив про це сьогодні, 7 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів