Співробітницю Львівської митниці затримано при одержанні хабаря

12:15 20 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, вона вимагала від двох громадян по 2000 грн. за зменшення розміру штрафних санкцій за порушення митних правил.

Прес-служба обласної прокуратури інформує в повідомленні «Службову особу Львівської митниці затримано «на гарячому» при одержанні неправомірної вигоди»:

«16 травня поточного року, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими прокуратури затримано головного інспектора управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Львівської митниці Головного управління Міндоходів у Львівській області при одержанні неправомірної вигоди. Остання вимагала від двох громадян по 2 000 грн. неправомірної вигоди за зменшення розміру штрафних санкцій за порушення митних правил.

Попередньо злочин кваліфіковано за частиною 4 статті 368 КК України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права займати певні посади на строк до трьох років з конфіскацією майна.

На даний час, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади. Досудове розслідування триває та перебуває на контролі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів