Слідчі ДБР розслідують смертельне поранення військового на Львівщині

17:05 15 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/dbr.gov.ua

Слідчі територіального управління ДБР у Львові, розслідують обставини отримання вогнепального поранення, яке призвело до смерті військовослужбовця.

Про це повідомили в ДБР, де також розповіли: «За попередньою інформацією, військовослужбовець однієї із військових частин на Львівщині. порушивши 9 червня правила поводження зі зброєю, необережно натиснув на спусковий гачок. Ці дії призвели до несанкціонованого пострілу та вогнепального поранення іншого військовослужбовця, котрий після отриманої травми помер в Яворівській районної лікарні».

«Слідчі теруправління ДБР у Львові повідомили солдатові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 414 Кримінального кодексу України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення). 11 червня 2019 року, за клопотанням слідчого ДБР, ухвалою слідчого судді щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою. У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до 10 років», – поінформували також у ДБР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів