Схеми незаконного перетину державного кордону військовозобов’язаними будуть скорочені, - ГПУ

09:20 26 січня 2023 р.

Фото до новини

Генеральний прокурор Андрій Костін провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів щодо стану захисту громадян, суспільства та держави від злочинних посягань в умовах воєнного стану.

Обговорили пріоритетні напрями роботи та окреслили основні завдання на наступний період. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора, пише Dailylviv.com

Пріоритети, які стоять перед нами, не змінилися з нашої попередньої наради. Це боротьба як із зовнішнім, так і з внутрішнім ворогом. Це війна і корупція. За останні півроку координація зусиль всієї правоохоронної системи посилилася, – зазначив Андрій Костін. 

Генпрокурор акцентував увагу на воєнних злочинах і злочинах проти основ національної безпеки, протидії корупції, правопорушенням у податковій сфері, організованій злочинності та обігу наркотиків

Також Андрій Костін наголосив на протидії незаконному перетину державного кордону, зокрема військовозобов’язаними.  

"Багато зроблено, але питання залишається актуальним. Це не тільки про корупційну складову, але і про справедливість щодо тих, хто був мобілізований і боронить нашу державу. Схем багато, треба системно продовжувати роботу на цьому напрямі", – зауважив Андрій Костін. 

Чистки у прокуратурі: кого сьогодні звільнено

Намагалися бусом переїхати прикордонників: затримано переправників, які вивозили 15 осіб (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів