СБУ попередила на Львівщині незаконний збут комплектуючих до військових літаків

10:00 6 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України попередила розкрадання й реалізацію обладнання для військових літаків блокувала на Львівщині.

Про це повідомили в СБУ, де також розповіли: «Контррозвідники та слідчі СБУ з’ясували, що з однієї з військових частин було викрадено комплектуючі та запасні деталі до літаків МіГ-29 для продажу. Зловмисники намагались збути продукцію представнику комерційної структури».

«Правоохоронці затримали фігурантів справи під час передачі підприємцю викраденого військового майна. При обшуках у помешканнях та автомобілях зловмисників вилучено велику кількість запасних частин та комплектуючих до бойових літаків МіГ-29, а також гроші, одержані незаконним шляхом», – поінформували також у СБУ.

«У межах кримінального провадження за частиною 3 статті 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України фігурантам справи оголошено про підозру», – повідомили також у СБУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів