П’яний водій збив стовп у Львові

09:10 4 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Нетверезий водій збив стовп на вулиці Княгині Ольги у Львові й втік з місця ДТП.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Переглянувши камери відеоспостереження патрульні побачили, що ДТП спричинила вантажівка. Водій привіз посилку в офіс. Патрульні взяли контакти чоловіка і зв’язалися з ним. Під час розмови він поводився агресивно, відмовлявся повернутися на місце аварії і з вимови можна було зробити висновки, що чоловік – нетверезий».

«Оскільки водій спочатку відмовився приїхати, то патрульні оформили розшукову ДТП. За певний час чоловік сам зателефонував і сказав, що зараз його привезе колега. Під час розмови чоловік визнав свою провину і зізнався, що вживав алкоголь після аварії. На чоловіка оформили протокол за частиною 4 статті 130 (вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Відповідальність за таке порушення визначає суд, а передбачено штраф 20 400 гривень та позбавлення прав на три роки або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб теж з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Також, чоловік отримав протокол за вчинену аварію», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Уночі сталася аварія на вулиці Городоцькій. Водій автомобіля «Renault Clio» не впорався з керуванням, не обрав безпечну швидкість та в’їхав у зупинку громадського транспорту поруч із костелом. Основна все ж причина аварії – нетверезий стан 38-річного водія. Однак, від перевірки на стан сп’яніння він відмовився. На нього склали протоколи за керування в нетверезому стані та скоєну ДТП», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів