П'яний правоохоронець бив на Львівщині помічника депутата (відео, оновлено)

17:48 18 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Працівник поліції хуліганив в одному з барів Червонограда.

Депутат Червоноградської міської ради й голова правління ГО «Дорожній Контроль Захід» Олександр Клімов повідомив у соціальній мережі:

«15 січня близько 17:00 в одному з барів Червонограда хуліганив працівник поліції Михайло Нагай. Нетверезий чоловік буянив і піднімав руки на інших людей.

Один із потерпілих викликав поліцію, представників «Дорожнього контролю», представників міської влади. На місце прибули я та помічник народного депутата В. Винницький.

Хулігана доставили у відділення Червоноградської поліції. Як з’ясувалось, чоловік, який порушував громадський порядок, є працівником поліції. На всі зауваження активістів реагував неадекватно, поводився агресивно, погрожував, потім ще й завдав удару в голову помічнику народного депутата.

Увесь цей час працівники поліції не застосовували жодних заходів, аби заспокоїти п’яного чоловіка й мовчки спостерігали, як він вдруге ударив В. Винницького. Працівник поліції від освідчення на стан алкогольного сп'яніння відмовився».

Олександр Клімов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував відео з місця події. Натомість у прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 18 січня:

«15 січня 2015 року в Червоноградську місцеву прокуратуру надійшли заяви про вчинення злочину одним з працівників Сокальського відділення поліції Червоноградського відділу поліції, з яких вбачається, що останній, перебуваючи в одному з кафе-барів Червонограда, спричинив тілесні ушкодження відвідувачу закладу, а в подальшому, в приміщенні відділу поліції завдав ударів помічнику народного депутата України. Окрім того, 16 січня в місцеву прокуратуру звернулась мешканка Сокаля з приводу побиття її вказаним працівником поліції, пошкодження мобільного телефону та погрози зброєю на  автозаправній станції у Сокалі в ніч з 14 на 15 січня.

Відомості про вказані факти Червоноградською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частини 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. частини статті 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюється слідчим відділом прокуратури Львівської області». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів