П'яні водії у Львові понищили свої і чужі авта

13:45 4 вересня 2023 р.

Фото до новини

Про нетверезі керування, які закінчилися автопригодами. Коротко про випадки минулих вихідних

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Перший випадок трапився у Шевченківському районі. Екіпаж саме прямував на виклик, коли зауважив автомобіль ВМW, водій якого порушив ПДР. 

Проігнорувавши вимогу зупинитися, водій намагався втекти, внаслідок чого не впорався з кермуванням та здійснив наїзд на дорожній знак. У 40-річного водія виявили ознаки алкосп‘яніння. Він відмовився від перевірки. Це вже не перше водіння напідпитку водія.

Інша автопригода за участі нетверезого водія трапилася на вулиці Роксоляни. Водій, керуючи автомобілем Fiat Scudo, здійснюючи рух заднім ходом, наїхав на припарковане авто Renault Megane, яке за інертним рухом пошкодили транспортні засоби: Peugeot Expert та Renault Megane.

Під час спілкування з винуватцем ДТП інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Від проходження перевірки чоловік відмовився.

Ще один виклик про ДТП отримали патрульні на вулицю Хвильового. Водій, керуючи транспортним засобом Mercedes-Benz, не дотримався дистанції та здійснив наїзд на припаркований автомобіль Mercedes-Benz, який стояв попереду. 

Під час спілкування з керманичем, охоронці порядку виявили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння. Він, як і попередні водії, відмовився від перевірки. 

На винуватців автопригоди патрульні склали необхідні адмінматеріали та протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Цими вихідними патрульні виявили у 21 водія ознаки сп‘яніння. Для них керування закінчилось протоколом та відстороненням від керма. 

Водій Форда був п'яний: у Стрийському районі - смертельна ДТП

На Львівщині через водія-наркомана перекинувся автобус з пасажирами

У Львові пасажир автомобіля вдарив ножем пішохода на переході

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів