Водій Форда був п'яний: у Стрийському районі - смертельна ДТП

10:57 4 вересня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині поліціянти затримали нетверезого водія за підозрою у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинула людина.

Про це інформує поліція Львівської області, пише Dailylviv.com

Дорожньо-транспортна пригода сталась 3 вересня близько 19.00 на автодорозі «Стрий-Івано-Франківськ» у селі Фалиш Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Форд» під керуванням 61-річного жителя міста Стрий та ВАЗ-21099, за кермом якого перебував 23-річний житель райцентру. Внаслідок зіткнення водій «дев’ятки» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Як повідомили рятувальники, тіло загиблого водія було затиснуто деформованими конструкціями автомобіля.

Тож, рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту, проводили роботи з деблокування тіла з автомобіля. З метою запобігання загоряння, вони відімкнули акумуляторні батареї в автомобілях. До ліквідації наслідків ДТП залучили 8 осіб та 2 одиниці спецтехніки. 

Правоохоронці встановили, що водій «Форда», який також був травмований під час зіткнення, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Поліціянти затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. 

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

На Львівщині через водія-наркомана перекинувся автобус з пасажирам

Маю $100: на проспекті Свободи у Львові п'яний водій вчинив ДТП (відео)

Водій, який вночі врізався у дерево, стовп з вуличним освітленням, металеву огорожу, був п'яним

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів