Прикордонники затримали на Львівщині мотоцикли й мікроавтобус

11:45 5 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники виявили на Львівщині приховані сигарети та транспортні засоби з невідповідністю номерів.

Про це повідомили в п’ятницю, 5 липня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Прикордонники Мостиського загону виявили транспортні засоби із заміненими номерами агрегатів, невідповідними реєстраційними документами та прихованими сигаретами».

«У пункті пропуску «Краківець», під час огляду транспортних засобів, що прямували за кордон, прикордонники виявили ознаки повного знищення номерів кузовів двох мотоциклів «КМЗ» та «Урал». Раритетними мотоциклами прямували до Польщі наші співвітчизники. За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 290 Кримінального кодексу України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) прикордонники повідомили поліції», – поінформували також у ДПСУ.

«А в сусідньому пункті пропуску «Шегині» прикордонники виявили під час оформлення на в’їзд в Україну легкового автомобіля «Вольво» невідповідність номера кузова з реєстраційними документами на автівку. Про виявлення ознак адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 121-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах» охоронці кордону також проінформували поліцію», – розповіли також у ДПСУ.

«У пункті пропуску «Краківець» прикордонники разом з митниками попередили приховане перевезення через кордон в переобладнаному мікроавтобусі «мерседес» тютюнових виробів. У спеціальних тайниках наш співвітчизник 1971 року народження спробував перевезти через кордон майже 200 пачок цигарок. Окрім штрафу та втрачених цигарок, гореводій позбудеться ще й свого мікроавтобуса», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів