Прикордонники затримали на Львівщині громадянина Литви, розшукуваного Інтерполом

17:05 14 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Державна прикордонна служба України – Західний кордон» в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-службі Мостиського прикордонного загону повідомили в четвер, що минулої доби в зоні його відповідальності затримано двох іноземців.

«Двічі впродовж минулої доби мостиські охоронці кордону діяли по обстановці, результатом чого стало затримання двох іноземців. У першому випадку, оперативному співробітнику відділу прикордонної служби «‪Шегині‬», що на Львівщині, надійшла інформація про підозрілу невідому особу, яка перебуває в сервісній зоні перед пунктом пропуску.

Чоловіка було запрошено на відділ для проведення співбесіди відносно мети його знаходження у прикордонній смузі. Він пояснив, що являється громадянином Литви, певний час проживає на території України та нещодавно загубив власний паспорт.

Також‪ прикордонники‬ надіслали запит до сектору Українського бюро Інтерполу у Львівській області, представники якого повідомили, що іноземець знаходиться у міжнародному розшуку. Розшукуваного литовця було передано працівникам міністерства внутрішніх справ.

Пізніше вночі прикордонники цього ж відділу затримали 37-річного громадянина Республіки Пакистан. Прикордонний наряд виявив чоловіка за лічені метри від Польщі, коли той в обхід пункту пропуску намагався перейти кордон.

Зазначеного громадянина, рішенням суду, за спробу порушення державного кордону України, притягнено до адміністративної відповідальності та накладено ‪#штраф‬ у сумі 1700 гривень.

Прес-служба Мостиського прикордонного загону повідомила про це сьогодні, 14 травня, на сторінці «Державна прикордонна служба України – Західний кордон» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів