Прикордонники викрили на Львівщині підроблення техпаспортів автівок

14:30 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Упродовж двох діб на кордоні з Польщею виявили три транспортні засоби з підробленими чи невідповідними реєстраційними документами.

Про це повідомили у вівторок, 25 червня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Вчора в пункті пропуску «Краківець», під час оформлення туристичного автобуса «Мерседес», який  прямував за кордон, прикордонники звернули увагу на підозрілі реєстраційні документи на транспортний засіб. В ході детальної перевірки правоохоронці з’ясували, що свідоцтво про реєстрацію автобуса повністю підроблене».

«Аналогічний випадок мав місце в цьому ж пункті пропуску під час оформлення мікроавтобуса «Рено», яким прямував до Польщі наш співвітчизник. Свідоцтво про реєстрацію його транспортного засобу також виявилось кустарно виготовленим. В обох випадках за фактом виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 258 Кримінального кодексу (ідроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) прикордонники проінформували співробітників Нацполіції України», – поінформували також у ДПСУ.

«Також в пункті пропуску «Краківець» сьогодні вночі прикордонники виявили невідповідність номера кузова з реєстраційними документами мікроавтобуса «Фольксваген» під керуванням громадянина Румунії. Румун їхав на в’їзд в Україну. У діях іноземця вбачається вчинення адміністративного правопорушення передбаченого статтею 121-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах), про що теж були проінформовані співробітники Нацполіції України», – повідомили у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів