Прокуратура зобов’язала власників канатної дороги у Львові знести її

11:00 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: kaiserpark.com.ua

Про це повідомляє сьогодні, 30 жовтня, прес-служба міської прокуратури.

За наслідками перевірки, проведеної на вимогу прокуратури міста Львова, обласна інспекція державного архітектурно-будівельного контролю дійшла висновку, що канатна дорога у парку «Знесіння» підлягає знесенню. Зокрема, встановлено, що споруди стаціонарного атракціону у парку зведено незаконно, без відповідних актів на право виконання будівельних робіт і належним чином розробленої та затвердженої проектної документації.

Зважаючи на це, інспекцією зобов’язано ТзОВ «Кайзер Парк» у 30-денний термін знести збудовані ним конструкції. Водночас, складено протоколи про вчинення правопорушення у сфері містобудування та про адміністративне правопорушення, розгляд яких призначено на 8 листопада.

Принагідно прес-служба нагадує, що триває судовий розгляд двох позовів прокуратури Львова, якими вимагається скасувати ухвалу ЛМР щодо встановлення тролейної переправи, а також укладений між ТзОВ «Кайзер Парк» та міськрадою договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою у межах парку.

«ЩЛ» інформував про цю тролейної переправу в публікаціях «При встановленні канатної дороги у Львові завдано шкоду парку «Знесіння», «Канатна переправа у Львові працює по-чорному»«Держгірпромнагляд не дозволяв канатну переправу «Zip-line» у парку «Знесіння», «Суд призупинив роботу канатної переправи у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів