Прокуратура розслідує розтрату з міського бюджету Львова 320 тисяч грн.

20:06 5 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: antikor.com.ua

Ними в управлінні капітального будівництва ЛМР оплатили ремонти, обсяг і вартість яких були завищені.

Прес-служба прокуратури міста Львова повідомляє сьогодні, 5 листопада, що розпочато розслідування за фактом зловживань посадовців Львівської міськради, котрі призвели до розтрати 320 тис. грн. із міського бюджету. Як засвідчили результати ревізії, проведеної Державною фінансовою інспекцію у Львівській області, зазначену суму коштів витрачено внаслідок незаконних дій службових осіб управління капітального будівництва Львівської міськради.

Останні оплатили виконані підрядниками у 2011-2012 роках роботи з ремонту вулично-шляхової мережі, обсяг та вартість яких були завищені. Зокрема, йдеться про ремонт та реконструкцію вулиць Лесі Українки, Богданівської й Городоцької, проспекту Свободи та низки інших об’єктів.

Відтак прокуратурою Львова за фактом зловживання службовим становищем згаданими посадовцями міської ради 29 жовтня зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування доручено Франківському райвідділу міліції.

Прес-служба прокуратури міста Львова зазначає, що загалом за наслідками згаданої ревізії у діяльності управління капітального будівництва ЛМР виявлено ряд фінансових порушень на загальну суму понад 1,2 млн. грн. У випадку підтвердження таких збитків за результатами досудового розслідування, вживатимуться заходи до їх відшкодування.

Як повідомляв «ЩЛ» у жовтні, цього року посадовці Львівщини 69 разів не встояли перед «неправомірною вигодою», зокрема прокуратурою міста Львова відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України за фактом зловживання службовим становищем посадовців Львівського фізико-математичного ліцею та управління освіти ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів