Цього року посадовці Львівщини 69 разів не встояли перед «неправомірною вигодою»

17:58 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це повідомляє сьогодні, 11 жовтня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Дослівно ж інформує з цього приводу наступне:

«Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області з початку 2013 року викрили 136 кримінальних правопорушень. З метою протидії корупції та хабарництву, з початку року співробітниками УБОЗ викрито 136 кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності, за якими відкрито кримінальні провадження, в тому числі 86 фактів отримання неправомірної винагороди.

Закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти по кримінальних провадженнях щодо двох організованих злочинних груп із корумпованими зв’язками до складу яких входило 10 осіб. Зловмисники вимагали та отримували неправомірну вигоду від мешканців міста та області за сприяння у встановленні медико-спеціальною експертною комісією групи інвалідності та визначенні відсотків непрацездатності у хворих на кардіологічні захворювання. 

У ході слідства було виявлено та задокументовано 99 фактів кримінально-карних злочинів на суму понад 170 тис. грн. За даним фактом справу передано до суду згідно частини 3 статті 28 Кримінального кодексу України (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією).

Також працівники УБОЗ ГУМВС України у Львівській області викрили 73 кримінальних правопорушень скоєних особами контролюючих та інших правоохоронних органів, з яких 69 фактів неправомірної вигоди».

Як інформував «Щоденний Львів», сьогодні прокуратура повідомила про відкриття кримінальної справи щодо чиновника міськради з приводу відчуження земель фізико-математичного ліцею, а в у жовтні про підозру у вчиненні кримінального правопорушення оголошено службовим особам управління капітального будівництва міськради та одному з керівників її департаменту містобудування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів