Продаж зброї та боєприпасів: біля Яворівського полігону спіймали контрактника-продавця

10:53 22 січня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині внутрішня безпека Нацполіції викрила військового на протиправній діяльності. Старший сержант однієї з військових частин Збройних сил України налагодив «схему» продажу зброї та боєприпасів.

Про це інформує департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, пише DailyLviv.

У поле зору оперативників Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України потрапив контрактник однієї з частин ЗСУ у Яворівському районі. Оперативники УДВБ НПУ встановили, що 28-річний старший сержант зберігає за місцем мешкання боєприпаси до гранатомета - «ВОГ-25» та «ВОГ-2511», які має намір збути.

За зібраними матеріалами слідчі ГУНП у Львівській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263   (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вищезазначені гранатометні постріли порушник заніс на територію своєї частини, де збув покупцю за три тисячі гривень.

Працівники внутрішньої безпеки НПУ, слідчого управління поліції Львівщини, Департаменту військової контррозвідки СБУ, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону,  провели у чоловіка санкціонований обшук.

Наразі йому оголошено про підозру та подано клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Військовослужбовцю загрожує до семи років позбавлення волі.

ДТП на Яворівському полігоні: удар був такої сили, що кабіну понівечило, а пасажирів із кузова порозкидало (відео)

Нові подробиці ДТП на Яворівському полігоні: 8 госпіталізованих

ДТП на Яворівському полігоні: у госпіталі повідомили про стан військових, серед яких дві жінки

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів