Нові подробиці ДТП на Яворівському полігоні: 8 госпіталізованих

10:20 20 січня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 20 січня, у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА уточнили деталі і кількість постраждалих у ДТП, що трапилася 19 січня на Яворівському полігоні.

За інформацією департаменту, 19 січня, близько, 12:05 год., військовий вантажний автомобіль марки «КРАЗ 5233», під керуванням водія військовослужбовця за контрактом, мешканця Хмельницької області 1983 року народження, при переміщенні з планових занять у с. Старичі (Новояворівська ТГ, Яворівський район), на спуску дороги, біля навчально-тренувального комплексу, не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги в кювет і перекинувся на лівий бік, пише DailyLviv.

Під час ДТП у військовому вантажному автомобілі, загалом перебував 31 військовослужбовець, із них 28 були в кузові автомобіля, 3 військовослужбовців перебували в кабіні автомобіля (водій та 2 пасажири).

Унаслідок ДТП 13 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, із них 8 осіб госпіталізовано, 5 осіб оглянуто та відпущено у розташування військової частини.

Інші 18 військовослужбовців, які їхали у вказаному автомобілі, на даний час за медичною допомогою не звертались.

Як повідомив ZAXID.NET керівник прес-служби Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного Антон Миронович, внаслідок ДТП із травмами до лікарні потрапили 8 військових.

«Вантажна машина КрАЗ перевозила в межах полігону військовослужбовців. Це військовослужбовці з інших частин і міст, які проходили навчання в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. На одній зі слизьких ділянок дороги водій не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Постраждалі перебувають у військовому госпіталі. Один військовослужбовець, який перебував за кермом, проходив службу у навчальному центрі. Решта постраждалих – з інших військових частин», – розповів Антон Миронович.

За його словами, після ДТП госпіталізували п'ятьох військових. Після ретельного огляду – ще трьох осіб. Двох військових прооперували вже вчора, ще один чекає на операцію сьогодні. Станом на ранок середи, 20 січня, стан усіх постраждалих є стабільний, їхньому життю нічого не загрожує.

ДТП на Яворівському полігоні: удар був такої сили, що кабіну понівечило, а пасажирів із кузова порозкидало (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів