Правоохоронці не підтвердили факт крадіжки продовольства в мобілізованих на Львівщині

17:33 29 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Правоохоронці завершили перевірку за фактом затримання громадськими активістами працівників їдальні Яворівського полігону.

«За зверненням мешканця міста Новояворівськ, котрий 16 травня повідомив працівників Яворівського райвідділу міліції про затримання осіб, котрі ніби-то вивозили з території військової частини продукти харчування, правоохоронці провели перевірку. У висновку, наданому працівникам міліції товариством з обмеженою відповідальністю, що забезпечувало організацію харчування військовослужбовців Яворівського полігону, йдеться: «…факту викрадення і недостачі продовольства… не встановлено», – повідомили сьогодні, 29 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Як інформував «Щоденний Львів», волонтер Микола Бузенко, котрий зняв на відео те, як четверо працівниць їдальні Яворівського полігона на Львівщині виносять мішки й вантажать у машину, розповів: «Як побачили камери – ті жінки почали розбігатися. Залишили все награбоване й навіть свої сумки з грошима та документи. У мішках і сумках були цілі й порізані буханки хліба, повні відра варених макаронів, пляшки олії, крупи»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів