Поляк позбувся на Львівщині автомобіля

14:10 14 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники Львівської митниці викрили минулої доби три спроби контрабанди сигарет.

20-річний громадянин Польщі прибув у пункт пропуску «Рава-Руська» на виїзд з України. Для переміщення обрав смугу руху «зелений коридор». Під час митного контролю у працівників митниці виникли підозри про можливе приховування товарів від митного контролю.

Автомобіль скерували у місце поглибленого огляду. Там у спеціально виготовленому кустарним способом подвійному дні (тайнику) в задній частині днища автомобіля під нішею запасного колеса виявлено 184 пачки сигарет.

В іншому випадку митники знайшли 500 пачок сигарет у конструктивній порожнині бокової стінки під декоративною обшивкою автомобіля «Volkswagen Transporter» під керуванням громадянина України. Також 260 пачок сигарет намагався вивезти до Республіки Польщі мешканець Львівщини через пункт пропуску «Смільниця» у порожнинах дверей автомобіля «Ауді».

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Сигарети та автомобіль «Audi A6» вилучено. Справи скерують до суду.

Про це повідомили в середу, 14 листопада, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів