Польська поліція наздогнала водія-втікача з України, який віз мігрантів

14:45 24 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Вранці, 23 жовтня, на національній дорозі 66 польська поліція намагалася зупинити автобус марки «Renault» для огляду, але водій не загальмував.

Речник підляської поліції Томаш Крупа повідомив, що інцидент стався в суботу вранці, 23 жовтня, на національній дорозі 66. Поліція намагалася зупинити автобус марки «Renault» для огляду, але водій не загальмував. Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Поліція розпочала переслідування, але їй перешкоджав автомобіль марки «Nissan». Водій автомобіля виїхав на протилежну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем «Honda». Пасажира «Honda» доставили до лікарні.

Водій автобуса «Renault» повернув на бічну ґрунтову дорогу, втік із місця події, залишивши автобус із 12 людьми. Томаш Крупа повідомив, що поліція затримала водія автобуса через три кілометри. Затримано водія «Nissan», який теж виявився громадянином України.

У поліції повідомили, що через стан здоров’я до лікарні потрапили двоє жінок та дитина, які їхали в автобусі «Renault». Автобус у ДТП не потрапив.

На кордоні з Польщею Німеччина посилює поліційний контроль

Париж зачекає: біля кордону з Польщею затримали нелегалів, які прямували у Францію

До кордону з Польщею - на таксі, а далі - в обхід пункту пропуску

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів