На Львівщині схопили викрадача автомобіля «Nissan Sunny»

15:50 25 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Відповідно до статті 289 Кримінального кодексу України, злодію загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Учора, 24 червня, до Сколівського райвідділу міліції звернувся 35-річний місцевий мешканець, який розповів, що невідомі викрали його автомобіль «NissanSunny», який знаходився біля його будинку. Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний раніше судимий 25-річний мешканець міста Стрий.

«За словами зловмисника, він мав намір викрадений автомобіль здати на автозлом, але йому це не вдалося оскільки він був зачинений. Після того, чоловік поїхав до свого товариша та залишив викрадений транспортний засіб у його гаражі», – розповів начальник Сколівського райвідділу міліції підполковника міліції Ігор Малькович.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів