Поліціянти вилучили у Львові пістолет

11:40 11 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Патрульні затримали п’яних таксистів.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили в четвер, 11 травня, що сьогодні близько першої години ночі на телефон гарячої лінії 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чернівецькій невідомі стріляють з пістолета. Патрульні побачили там двох чоловіків, які перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння й поводилися агресивно.

Інспектори виявили в одного з них пістолет. Один із чоловіків почав кричати, що його підкинули йому патрульні. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка вилучила, за попередньою інформацією, травматичний пістолет для відстрілу гумових куль.

Патрульні встановили особи чоловіків – ними виявилися 28 та 30-річні львів’яни, які працюють на цій вулиці таксистами. На цих чоловіків склали протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство), оскільки вони порушували громадський порядок та вживали нецензурну лайку. 

Затримані вже неодноразово притягалися за хуліганські дії. Подальшу долю чоловіків будуть вирішувати слідчі Залізничного відділу поліції.

Про це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів