Підозрюваний у вбивстві жінки на Львівщині намагався втекти до РФ

13:28 19 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали 26-річного підозрюваного у вбивстві жінки в Сокальському районі Львівської області.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «13 липня у Червоноградський відділ поліції з заявою про зникнення своєї 51-річної доньки звернулась жителька Соснівки. За словами заявниці, жінка, працівниця одного з підприємств у Червонограді, не повернулась додому після нічної зміни. Її оголосили її у розшук та відкрили за цим фактом кримінальне провадження».

«До розшуків зниклої, окрім поліцейських, були залучені також військовослужбовці Національної гвардії України, громадські активісти та небайдужі мешканці району і, 16 липня, її тіло з тілесними ушкодженнями, прикрите сосновим гіллям, було виявлене у лісосмузі неподалік села Волсвин у Сокальському районі, – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк розповів: «Упродовж трьох діб оперативники карного розшуку встановили особу зловмисника, причетного до вбивства жінки. Ним виявився 26-річний житель Сокальського району. Він був затриманий під час спроби перетину державного кордону України з Російською Федерацією. Ювелірні вироби, зняті з тіла загиблої жінки, вилучені».

«Зловмисник затриманий, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, йому загрожує покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів