Підозрюваний у вбивстві Фаріон пересилав собі речі для маскування

13:04 26 липня 2024 р.

Фото до новини

Фігурант справи щодо вбивства української громадської діячки Ірини Фаріон, за даними слідства, пересилав собі речі, у яких потім ходив у Львові, з Дніпра.

Про це під час брифінгу заявив голова Нацполіції Іван Вигівський, пише DailyLviv.com.

"Ось ви бачите фрагмент, де після прибуття на залізничний вокзал у Львові він заходить на Нову пошту, де отримує посилку. Отримана квитанція, перелік майна, яке він сам собі переслав з Дніпра. Він приїхав без тих речей, які потім одягнув", - заявив Вигівський, показуючи відповідні фото і відеоматеріали.

За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, ці речі фігурант купував, починаючи з травня цього року - він замовляв їх у Дніпро з різних регіонів України.

"Ми встановили запити - з його акаунту, з його телефона - на відповідні суб'єкти господарювання, які надавали і окуляри, і в принципі всі аксесуари, які він отримав на Новій пошті саме у Дніпрі", - поінформував міністр.

За даними слідства, потім цей чоловік відправив необхідний одяг поштою у Львів.

"Ми бачимо, серед іншого, його шорти. Ми також простежили ті шорти, у яких він був у Дніпрі, шорти, у яких він був у Львові, шорти, у яких він повернувся з Дніпра, і шорти, у яких він проводив розвідку. Це - різні шорти. І таких нюансів - сотні", - сказав Клименко.

Як повідомляв DailyLviv.com, ввечері 19 липня у Львові невідомий стріляв у Фаріон. Унаслідок поранень вона померла у лікарні.

До слова, слідство у справі Фаріон має безпосередніх свідків, які бачили акт вбивства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів