Перед самогубством син убив батька, відрізав йому голову та викинув її з вікна

20:03 23 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Жорстоке вбивство і самогубство в час війни.

Про цей трагічний випадок сьогодні повідомили ізраїльські медіа, пише Dailylviv.com.

Поліціянти прибули на виклик до багатоповерхового будинку в Хайфі (Ізраїль) і виявили два тіла. За попередніми даними, син убив батька, відрізав йому голову, а потім вистрибнув з вікна восьмого поверху.

Читайте також: У Ряшеві 2,5-річного українського хлопчика, якого катували і ґвалтували, вивели з коми

Начальник поліційна дільниця підполковник Хаїм Езрад, який разом з іншими поліціянтами прибув до місця злочину, розповів, що причиною жорстокого вбивства став конфлікт між батьком (65 років) та сином (40), який мешкає в Рамат-Гані. Сварка сталася у квартирі батька, де також перебувала його дочка (24). З початком сварки вона вибігла надвір і почала кликати на допомогу. Саме дочка викликала поліцію та швидку допомогу МАДА.

Патруль приїхав через чотири хвилини після отримання сигналу про допомогу та виявив бездиханні тіла батька та сина. За даними поліції, син убив батька, відрізав йому голову та викинув її з вікна у двір. Після цього син наклав на себе руки, викинувшись з вікна з іншого боку будівлі.

Раніше Dailylviv.com писав, що 1000 офіцерів розшукують батька-військового, який ймовірно перерізав горло 6-річному сину і вбив його собаку.

Читайте також: У Києві п'яний чоловік на вулиці зарізав 14-річного підлітка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів