Патрульні затримали у Львові позбавленого водійських прав

09:45 26 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Перевірка затриманого на пристрої драгер встановила 1.72 проміле.

Патрульні помітили на вулиці Лисинецькій несправність підсвітки номерного знаку в автомобіля «Ford focus», а під час спілкування з водіїм – що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Окрім того, у нього не було жодного документа.

У 2013 році Сихівський суд позбавив його на 10 років водійського посвідчення за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Відтоді на нього було винесено декілька постанов за керування автомобілем без документів. У лютому 2016 року він скоїв ДТП.

Цього разу перевірка на пристрої драгер встановила 1.72 проміле. Автомобіль порушника евакуйовано на арештмайданчик. Водій нестиме відповідальність за несправну підсвітку номера, за керування без документів за двома частинами однієї статті (керування транспортним засобом особою,позбавленою права керування транспортними засобами) й за керування у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомили сьогодні, 26 лютого, на сторінці Патрульної поліції Львовав інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів