Пара з Львівщини через інтернет продала зброї майже на ₴10 млн. Чим «торгували»

13:13 23 серпня 2024 р.

Фото до новини

Розміщували оголошення про продаж «товару» на спеціалізованому сайті. Після оплати на картку відправляли замовлення «клієнтам» поштою.

Про це повідомила прокуратура Львівської області та ГУ Нацполіції у Львівській області, пише Dailylviv.com

За процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомлено про підозру групі осіб за фактом придбання, зберігання та збуту вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, мешканець Рівненщини та пара з Львівщини налагодили незаконний збут вогнепальної зброї та боєприпасів.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України після чергового збуту зброї.

Читайте також:  Продаж зброї та боєприпасів: біля Яворівського полігону спіймали контрактника-продавця

 Під час санкціонованих обшуків у них виявлено та вилучено: 72 пістолети, 20 автоматів, 29 гранат різних типів із запалами, майже 49 тисяч набоїв різних калібрів, які зберігались у спеціальних схронах. А також банківські картки, картки мобільних операторів, гроші, ймовірно виручені від незаконної діяльності у сумі понад 60 тисяч євро та 170 тисяч доларів, а також 2 автомобілі.

Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ВП №1 Самбірського РВП ГУ НП у Львівській області, оперативний супровід – вищевказаний відділ поліції та УКР ГУ НП у Львівській області, УСБУ у Львівській області.

Читайте також: Зброю, боєприпаси та вибухівку зі зони бойових дій продавали у Львівській і Закарпатській областях

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів