Нічна смерть у ДТП у Давидові

08:58 19 лютого 2022 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 лютого, близько 03:20, на автомобільній дорозі М-06 сполученням «Київ-Чоп» в с. Давидів (Давидівська ТГ) Львівського району.

51-річний водій вантажного автомобіля «МAN» не впорався з керуванням та в'їхав у вантажний автомобіль «DAF», яким керував 26-річний водій. 

Водія автомобіля «MAN» з травмами різного ступеня важкості було госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова, де він помер.

Обставини події з'ясовують. 

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише Dailylviv.com.

Натомість відділ комунікації поліції Львівської області повідомив, що внаслідок ДТП від отриманих травм водій автомобіля «МАН» помер на місці події.

Як попередньо встановили поліцейські, водій вантажного автомобіля «МАН», мешканець Рівненської області, здійснив зіткнення з вантажівкою «ДАФ» під керуванням жителя Івано-Франківська, яка з технічних причин зупинилася на дорозі.

Також встановлено, що був виставлений дорожній знак «аварійна зупинка».

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Траса у Львівському районі засипана битим склом від зіткнення двох вантажівок (відео)

Зіткнення мікроавтобуса та вантажівки на Львівщині: водія затиснуло конструкціями автомобіля

Біля Зубри зіткнулися дві фури. Рух ускладнено

В'їхав у вантажівку: водій і пасажир Lada Priora загинули

Вантажівка-мерседес збила трактор з коліс на автодорозі Мостиська-Краковець (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів