НАЗК виявило ознаки правопорушень у декларації нардепа зі Львівщини

12:10 14 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило під час повної перевірки декларацій ознаки умисного декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів депутатами, прокурорами та заступником міського голови.

Про це повідомили в Національному агентстві з питань запобігання корупції, де також розповіли: «Про виявлені ознаки кримінальних правопорушень повідомлено правоохоронні органи, як передбачено законом».

НАЗК також уточнило, що, зокрема, воно затвердило обґрунтовані висновки щодо народного депутата зі Львівщини Богдана Дубневича, який не згадав у декларації за 2016 рік сім власних земельних ділянок та одну ділянку дружини, а також не вказав вартість ще п’яти об’єктів – чотирьох квартир дружини та своєї земельної ділянки.

Крім того, депутат не задекларував корпоративні права дружини у чотирьох господарських товариствах, недостовірно вказав суму її доходу від здачі майна в оренду та не вказав суму отриманих ним дивідендів. Загалом у декларації депутата встановлено недостовірні відомості на суму понад 2,8 млн гривень, про що повідомлено Національне антикорупційне бюро.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів