Нардеп зі Львова підтвердив, що отримав підозру

13:10 31 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Народному депутату з групи «За майбутнє» Ярославу Дубневичу вже повідомили про підозру.

Про це, як повідомили в четвер, 31 жовтня, в агенції новин «Укрінформ», Ярослав Дубневич розповів журналістам у кулуарах парламенту.

Нардеп визнав: «Мені вручили підозру, завтра буде призначений суд».

Водночас, він уточнив, що про підозру йому повідомили об 11.48 у приміщенні Верховної Ради. На уточнююче запитання кореспондента Укрінформу де саме відбулося повідомлення про підозру, Дубневич відповів: «Вручати підозру не можуть у залі. Вручили за залом засідань, не в туалеті».

«Верховна Рада надала згоду на зняття депутатської недоторканності з народного депутата, члена депутатської групи «За майбутнє» Ярослава Дубневича. Напередодні Комітет ВР з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту визнав законними подання генерального прокурора Руслана Рябошапки щодо зняття недоторканності, затримання та арешту Дубневича», – поінформували також в агенції новин.

«За даними ГПУ, у ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів для повідомлення Дубневичу про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За версією слідства, ці дії спричинили збитки у розмірі 93 мільйони 277 тисяч гривень», – розповіли також в агенції новин.

«Зокрема, як стверджують слідчі, будучи депутатом VIII скликання і головою Комітету ВР з питань транспорту, Дубневич разом зі спільниками розробив схему щодо узгодженого завищення ціни під час реалізації стрілочної продукції для філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця», –

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів