На Львівській залізниці продавали нелегально відпрацьований щебінь

17:05 12 квітня 2022 р.

Фото до новини

Заступник начальника одного з підрозділів регіональної філії «Львівська залізниця» одержав у мешканця Львівщини неправомірну вигоду за безперешкодний відпуск відпрацьованої щебеневої суміші, яка перебуває на балансі підприємства.

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано і повідомлено про підозру заступнику начальника одного з підрозділів регіональної філії «Львівська залізниця» за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, підозрюваний вимагав і одержав у мешканця Львівщини неправомірну вигоду в розмірі 24 000 грн за безперешкодний відпуск відпрацьованої щебеневої суміші, яка перебуває на балансі регіональної філії «Львівська залізниця».

Службовець встановив ціну 240 грн/м3  товару, при цьому без оформлення необхідних документів, які б підтверджували здійснення фінансово-господарських операцій між покупцем і філією.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 12 000 грн.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу і відсторонення від займаної посади. Встановлюють інших причетних осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Посадовець Львівської залізниці вступив у змову з іноземною фірмою-підрядником

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів